Zážitková jízda pro děti

Dětský mushing

Dopřejte dětem trochu toho adrenalinu.

  • Expedujeme ihned
  • Dárkově zabaleno
  • Možnost výměny

Platnost poukazu do 31.03.2025

Uvedená platnost poukazu platí pouze pro nový nákup. Pakliže čerpáte kredit/univerzální poukaz, platnost Vašeho nového poukazu se řídí platností kreditu/univerzálního poukazu.

Na co se budete těšit

Dopřejte dětem trochu toho adrenalinu. Mushing pro děti je ideální volbou také pro všechny děti, které mají pěkný vztah ke zvířatům. Dopřejte jim jedinečný zážitek - jízdu s dvojspřežím malamutů. Malým pasažérem mohou být děti od tří do deseti let. Děti budou mít před jízdou dostatek času se s chlupáči pomazlit a skamarádit. Zároveň se dozví něco o plemeni a přístupu k pejskům. Nezáleží na tom, zda je sníh a nebo není. V zimě se jezdí na saních, na jaře a na podzim pak na tříkolce. Zkuste zážitkovou jízdu v Darové na Rokycansku, u přívozu přes Berounku. Po skončení zážitku si můžete s dětmi dopřát výlet po krásném okolí.

Co se bude dít?

Po příjezdu se děti seznámí se psy, vyslechnou si pár slov o historii plemene a mushingu. Uvidí zapřažení, postroje, seznámí se s povely, které musher používá. Potom podle sezóny pojedou buď na sedačce na saních, nebo na stupátku tříkolky. Psí spřežení řídí zkušený musher, jezdí opatrně, rychlost je mírná.

Co zážitek obnáší?

Délka programu hodina až hodina a půl, okruh je přibližně dvoukilometrový. Podle počtu účastníků zážitku buď jezdí jeden pasažér po celý čas, nebo se trasa mezi ně rozdělí. V případě vysokých teplot, které nejsou pro psy vhodné, se zážitek přesune na jiný termín.

Balíček neobsahuje

Dopravu na místo konání zážitku, služby a produkty nad rámec obsahu balíčku.

Co dalšího se hodí vědět?

Doprovod

Je možný jako divák - lze fotit i natáčet.

Počasí

Má vliv, déšť, vánice či horko nejsou vhodné.

Oblečení

Sportovní oblečení dle počasí, rukavice, při jízdě na tříkolce cyklistickou přilbu.

Na co určitě nezapomenout

Zážitkový poukaz, při jízdě na tříkolce cyklistická přilba.

Poznámka

Minimální věk pro jízdu jsou 3 roku. Maximální váha pro jízdu na tříkolce je 30 kg a 130 cm. V případě dostatku sněhu a jízdy na saních může být dítě o něco těžší a starší - po domluvě s musherem. V případě zájmu se zážitek může po vzájemné dohodě konat i na Vámi určeném místě. V takovém případě se navíc hradí provozovateli mushingu manipulační poplatek 300,- – 500,- Kč /dle vzdálenosti a dohody (na místo musí musher dorazit dříve, zjistit terén a určit možnosti jízdy/ a benzín 6,- Kč/km). Sezóna je v podstatě celoroční, v zimě vozíme na saních, na jaře a na podzim na tříkolce. Nejezdí se při teplotách cca nad 15 stupňů Celsia, ovšem i v teplejších dnech lze po ránu jízdu pro děti ještě uskutečnit. Raději s sebou, prosím, neberte své psy – nebo musí během akce zůstat v autě. Chcete-li vzít nějaký pamlsek, pak nejlépe pár piškot.

Jak uplatnit benefity?

Kdo si (ne)může zážitek dopřát?

Zdravotní stav

Příznivý zdravotní stav.

Pro koho

Místo konání

Koupit zážitek

Podobné zážitky

Nejprodávanější

Praha

2 420,-

Pardubice

4 500,-

Nejprodávanější

Praha

1 399,-

Bečov nad Teplou

od 2 999,-



Kontaktujte nás

Máte dotaz, doporučení nebo sdělení, které bychom si neměli nechat ujít? Pište nebo volejte.

Zavolejte nám +420 222 316 957

Každý pracovní den 9.00–16.30 hod.

Odebírejte newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte s předstihem nabídku novinek a další výhody.

Odesláním vašeho e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.


Naše zážitky jsou dárky na celý život

V Allegrii věříme, že zážitkové dárky jsou tou nejlepší volbou, pokud hledáte originální dárek pro své blízké. Darujte zážitek k narozeninám nebo jiné významné příležitosti a přineste radost do života svých blízkých.

V naší široké nabídce zážitkových dárků naleznete různé kategorie, jako jsou například adrenalinové zážitky, kulturní zážitky, wellness a relax, gastronomické zážitky a mnoho dalších. Věříme, že v naší nabídce najdete ten správný zážitek jako dárek pro vaše blízké, který se jim navždy vryje do paměti.

Nezáleží na tom, zda hledáte zážitek pro muže, ženy, páry nebo rodiny, v naší nabídce najdete něco pro každého. U nás si můžete vybrat například romantický pobyt v lázních, adrenalinový zážitek jako tandemový seskok padákem, nebo třeba kurz vaření s šéfkuchařem. Darováním zážitkových dárků přinášíte nejen radost, ale i zážitky, na které budou vaši blízcí vzpomínat celý život.